Nicole Richies magiska bröllop

I helgen gifte sig Nicole Richie med Joel Madden. Hennes önskan var att gifta sig i en Grace Kelly-inspirerad brudklänning och ha en levande elefant för "good luck". Båda henne önskningar blev sanna och bröllopet hölls i pappa Lionel Richies hem den 11 December 2011. Harlow, 2 år var brudnäbb och 15-månader gamla Sparrow var ringbärare. Nicole bar tre olika klänningar från Marchesa.

Nicole Richie's 'Magical' Wedding Night

Imorgon är jag bänkad framför TV:n.

Imorgon är det Sveriges Oscarsgala - NOBEL! I alla fall när det gäller fina klänningar. Att Prinsessan Madeleine inte kommer imorgon är tråkigt. Men det ska bli jättekul att se vad Victoria har på sig och vad Prinsessan och Tina har hittat på den här gången. Att Daniel gör sin Nobeldebut gör ju inte saken sämre.



I söndags var jag med min lilla familj + svärmor och åt i Cardierbaren på Grand Hotel. Där hittade min son några jämnåriga tvillingar (1,5 år) att leka med. I efterhand fattade vi att det var fysikpristagaren Konstantin Novoselov och hans barn. Han är fött 1974 och var väldigt trevlig och avslappnad. Imponerande ålder för en Nobelpristagare!!