Lavendel & aprikoser



En härlig och lite oväntad blandning av färger är lila och aprokosrosa. Himla härligt och somrigt!
Inspireras gärna av naturen och de blommor som finns i omgivningen där ni gifter er.

Designer Wedding Show London 09

 

I London går Designer Wedding Show as stapeln i februari varje år. Där visar de mest exklusiva företagen inom bröllop upp sig så som Elie Saab, Manuel Mota, Valentino, Jenny Packham och Vivienne Westwood...

Förlovningsringar...

B2ccelebringlookalikes_4

Gillar du Ashlee Simpsons vintage style, Fergies klassiska, Jenna Bushs antika med färgade diamanter eller Scarletts elaganta? Min egen ring liknar mest Scarletts. Väldigt fin! Jag tycker det är snyggast när själva ringen är tunn med raka kanter (inte rundad), men det är såklart en smaksak. Jag designade min ring själv och det var verkligen kul att få någonting ingen annan har. Om jag fick önska mig vad som helst skulle jag välja den här ringen här under. Den är HELT PERFEKT! Man kan ju alltid drömma....

Den lila drömmen...


[WW-+6-26+Purple+and+Silver+Wedding+copy.jpg]

Just nu är jag väldigt inne på lila. Detta gör mig väldigt förvånad eftersom jag seda jag var liten absolut har hatat lila. Jag har nästan mått fysiskt illa så fort jag har sett någonting lila. Att det plötsligt och tvärvänt och blivit min nya favoritfärg är därför en aning mäkligt. Hur som helst ser ni hur vacker det är :)

Lila är perfekt att mixa med silver. Blanda gärna olika toner av lila. Jag blir så trött på blivande brudar som går runt med en liten liten bit med tex tyg i handen och så skall allt matchas perfekt i ton med denna lilla lilla bit. Lägg ner projektet säger jag bara. Mixa, och det blir hundra gånger mer levande och intressant. Good luck!

Henri Bendels armband

Patchwork Bangle galleryHeritage Dot Bangle gallery 0Heritage Dot Bangle gallery 0
Om ni ska dra till New York nu i vår så är ett måste varuhuset Henri Bendel. Precis vid ingången hittar ni de här UNDERBARA armbanden som är ett jättebra alternativ till det annars så poppis Hermes armbandet.

Antagligen världens sämsta bestman...



Att välja bröllopsfölje kan vara svårt. Den här brudgummen önskade nog att han tog någon av sina mindre klumpiga kompisar...

2009 års snyggaste klänning!



Åh jag älskar den här klänningen från Zuhair Murad som Miley Cyrus bar på Oscarsgalan för några veckor sedan. Helt klart årets snyggaste prinsessaftonklänning så långt.



Annars är jag nog mer inne på systrarna Olsens lite mer rockchicka stil jag är inne på just nu. Passar perfekt på bröllop om man inte vill vara så traditionell. Supercoolt med liten skinnjacka över den mer skira klänningen.



Eller den här klänningen. Wow! Det röda läppstiftet är pricken över i:et. Vill haaaaaaaa!

Monogram

Att använda monogram är ett bra sätt att göra bröllopet mer personligt. Bjud på monogramkakor istället för tårta...mums!

Kanske mer coola än goda i och för sig.



Eller varför inte brodera monogrammet på inbjudan. Dyrt men lyxigt!

Den enda bröllopsbok ni behöver!



Nu är den äntligen ute i bokhandeln! Min bröllopsbok...

Boken för er som svarat JA! Hur går man till väga för att skapa drömbröllopet? Vad är de viktigaste delarna för få till en personlig och rolig fest som varar hela natten? Hur utformar ni inbjudningstexten och vilka trycksaker kan man tänkas behöva? Är det okej att önska sig pengar till bröllopsresan istället för presenter? Frågorna och tankarna är många och i den här boken får ni all hjälp ni kan tänkas behöva för att skapa en helhet och en personlig stil när det gäller till exempel vigsellokal, festlokal, dukning, dekorationer och trycksaker. Genom tips, lite etikett, bröllopsteman med tydliga inspirationsbilder guidas ni fram till ert personliga drömbröllop.

Välkommen till min nya blogg!