Åhhh jag blir så glad!

Har hittat den mest fantastiska webshop som jag inte hade en aning om att den existerade -VIVRE! Den har tydligen funnits i nio långa år... och jag som annars vet det mesta om nätet och nätshopping. Eva Jeanbart-Lorenzotti, founder och CEO verkar ha stenkoll på det mesta. Siten är uppdelad på STYLE, LIVING & GIVING. Och det bästa är att de skickar till Sverige. Tjohoooo! www.vivre.com

Jättebra lätta tips inför bröllopsfotograferingen...


Att få bra bilder från bröllopsdagen är jätte viktigt. Precis som fotografen på filmen säger är det roligt även med bra spontana bilder. De är de roligaste att sedan rama in!

Personifiera din brudbukett!



Genom fina smycken kan du personifiera din brudbukett. På den amerikanska siten www.bouquetjewels.com finns en uppsjö av bra inspiration. Där går det även att köpa sitt brudbukettsmycke. Tyvärr är det ganska dyr frakt eftersom de skickar med FedEx så om du vill hitta billigare alternativ är ett bra tips att titta på Ebay! Good luck!

Rätt med Rött!

Just nu känns det väldigt rätt med röda läppar. Speciellt på den moderna bruden som vågar sticka ut. Bäst blir det om man har en övrigt ganska klassiskt sminkning utan för mycket färgad ögonskugga. Annars känns man lätt översminkad, och DET vill man ju inte vara på sin stora dag!

En fin röd färg har Moisture Extreme Lipstick i färgen Wine and Roses från Maybelline.


fall makeup trends red lips{Jessica Alba} {}
{Ashlee Simpson} {}Lush and Full

Stissiga brudar...

Oj nu är verkligen bröllopssäsongen igång. Väldigt härligt och väldigt nervöst för många brudar. Jag tycker att det är några saker man bör tänka på.

Slappna av. Försök i alla fall! Det ordnar sig, och om det inte ordnar sig så kvittar det...som dom säger i Värmland. Jag har träffat budar som till och med måste ställa in bröllopet för att de har blivit utbrända.

Njut, både på bröllopsdagen och innan. Du kommer antagligen bara göra detta en gång i livet tänk på den gamla klyschan; det är resan dit som är målet. Bröllopsdagen kommer gå sjukt snabbt och då är det skönt att tänka tillbaka på det roliga planerandet. Fundera inte på om gästerna har roligt eller inte. Er bröllopsdag kommer aldrig bli deras bästa dag i livet... får man i alla fall hoppas! Var egoistisk och ha så roligt ni bara kan. Detta är ER dag!