Monogramsmycken - den perfekta morgongåvan!

Vi på Twink har inlett ett spännande samarbete med den duktiga smyckesdesignern Caroline Örtenblad. Caroline gör fantastiska klassiska smycken i modern design. Tillsammans erbjuder vi nu monogramsmycken. Eftersom vi nästan alltid designar ett monogram till alla våra bröllopskunders inbjudningskort är det jättekul att kunna erbjuda ett smycke som blir ett minne för livet. Det är den perfekta morogongåvan både till brud och brudgum.

Den här monogramringen med diamanter, rött och vitt guld är min absoluta favorit! Både cool och klassisk.

Alla smycken finns att beskåda och beställa på Twink, Riddargatan 23. Välkomna!

Wow vilket fynd!

Har fyndat ögonskuggor från Viva la Diva. 48 ögonskuggor för 189 spänn! Fantastisk pärlemorlyster som sitter hela dagen. Jättekul att kunna testa nya kombinationer. Ett supertips och en jättebra julklapp till alla coola tjejer, mammor och syrror!



Själv ska jag nog försöka mig på något liknande... krävs nog lite övning så det inte ser ut som en blåtira... :)

Les Chambres

Min favoritflorist Camilla Ek (som bland annat hjälpte mig med alla blommor till boken) har öppnat nytt. Hon har lämnat sin butik lite längre ner på Riddargatan och startat Les Chambres tillsammans med några andra glamorösa tjejer. Les Chambres är en fantastisk butik på Nybrogatan 20. Klart värt ett besök. Där kan du shoppa kläder från unika märken, ta en kaffe och köpa hem lite fina ekologiska rosor till hemmet. Rosorna är importerar från John Nevada som har en ekologisk och rättvisemärkt rosenfarm i Ecuador. Världens finaste och lyxigaste rosor kommer från Ecuador, det finns inget land som kan mäta sig med deras kvalitet.

Jag kan verkligen rekommendera Camilla som bröllopsflorist!





Ivanka Trumps brudklänning

I slutet av oktober gifte sig Ivanka Trump med Jared Kushner. Hennes klänning designades av Vera Wang och bestod av lager på lager av spets. Ivanka och Vera Wang arbetade nära tillsammans för att skapa den perfekta couture klänningen ispirerad av den klänning Prinsessan Grace Kelly bar när hon gifte sig med Prins Rainier III av Monaco 1956. Smyckena Ivanka bar kom från hennes egen kollektion.


Ivanka Trump Wedding Photos-12

Twink på Fotbollsgalan

Igår var det Fotbollsgalan och som vanligt gjorde Jessica Almenäs tre klädbyten och valde andra året i rad sin "Grand Finalklänning" från Twink. I år blev det faktiskt en mycket elegant brudklänning från den engelska designern Jenny Packham. Klänningen heter Elizabeth och är uppkallad efter Liz Hurley.



http://www.expressen.se/mode/1.1774440/har-blir-almenas-en-riktig-brud

Förra året var klänningen en gudinneinspirerad ljusgrå klänning från vårt eget märke Twink.





http://www.expressen.se/mode/1.1373419/jessica-almenas-hetast-i-globen