Vem tycker ni hade finast klänning på the Emmy Awards?

Hmmm jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Jag var inte så där jätte imponerad. Det flesta klänningar kändes som man hade sett dem förrut. Men det var några som utmärkte sig. Som Chloe Sevigny i sin prickiga chiffong klänning. Den var toppenfin och kändes cool. Carrie Prestons klänning med skärp känns modern. Heidi Klum ser helt fantastisk ut. Hon var nominerad för Project Runway och är gravid i ca nionde månaden och ser helt amaaazing ut i Lorraine Schwartz smycken och Marchesa klänning. Den människan kan liksom inte vara gjort av samma material som alla andra här i världen. Var är hennes babyhull? Fastnar ingenting på henne? Livet är bra orättvist... Blake Lively är också en cool tjej med snygg klänning. Ni har väl inte missat att Gossip Girl säsong 3 har börjat i USA. Love it!! Hayden Panettiere ser som vanligt minst 15 år äldre ut än vad hon är. Hon måste skaffa sig en ny stylist som är en aning mer uppdaterad. Rachel Zoe skulle nog kunna göra underverk med henne. Rachel som är också igång igen med sitt the Rachel Zoe Project (säsong 2). Fantastiskt bra!!!


Från vänster: Jennifer Morrison, Debra Messing, Sigourney Weaver and Carrie Preston.


Från vänster: Alyson Hannigan, Kristina Hendricks, Lisa Edelstein and Jenna Fischer.


Från vänster: Rose Byrne, Kate Walsh, Olivia Wilde and Anna Gunn.


Från vänster: Jamie-Lynn Sigler, Jennifer Love Hewitt, Sandra Oh and Melora Hardin.


Från vänster: Joely Fisher, Mila Kunis, Elizabeth Perkins and Padma Lakshmi.


Från vänster: Jessica Lange, Julia Loius-Dreyfus, Christina Applegate and Vanessa Williams.


Från vänster: Mariska Hargitay, Holly Hunter, January Jones and Chloe Sevigny.


Från vänster: Sally Field, Tina Fey, Glenn Close and Heidi Klum.


Från vänster: Blake Lively, Toni Collette, Drew Barrymore and Hayden Panettiere.


Från vänster: Shohreh Aghdashloo, Mary Louise Parker, Ginnifer Goodwin and Dana Delany.



Kate Moss for Topshop

Faux Fur JacketJewelled JacketLeather Pencil SkirtHeart Boxy Cardigan

Nu är Kate Moss nya kollektion för Topshop i butik. Jag tycker det är perfekt att shoppa på www.topshop.com så slipper man trängas i butikerna. En del av kläderna är riktigt snygga. Som jackan med paljetter ovan. Väldigt Balmain... annars tycker jag kanske att några av kläderna är lite för basic för att vara riktiga höjdare. Jag får inget totalt habegär...kanske bra med tanke på hur tom plånboken är efter semestern...suck!

Vem vill inte se ut som Gwyneth?

Ätit för mycket glass och druckit för mycket rosé under sommaren? Jag tror i alla fall att lösningen är Tracy Anderson. För vem vill inte se ut som Gwyneth? TA är tränare åt Madonna och Gwyneth Paltrow och med sin TRACY ANDERSON METHOD så är hon är grym! Jag tror på att köra 20 minuter varje dag plus att blanda lite med att power walka. Just nu är jag väldigt laddad på att bli av med min baby mage eftersom jag fick barn för 6 veckor sedan. Jag vet att man inte ska stressa på, men det är såååå trist att inte kunna ha sina kläder så nu  kör jag på! Även perfekt för er som vill bli lite tighta inför bröllopet!!! Tjohej...