Hitta något unikt med Etsy...

Etsy gör det möjligt för kreativa människor att sälja sina verk. Här kan du hitta allt du kan tänka dig. Och jag måste säga, det är fantastisk kvalitet på utbudet. Jätteroligt och ett perfekt sätt att hitta den unika konsten, smyckena, inredningen osv. Jag har valt ut några av mina favoriter... 
Atmosphere - Art Print
Push-  Art Print

drama queen

SALE . pink . topaz . earrings

pink amethyst . gold . thread earrings

Shallow Textured Lace Bowl in Winter Sunset glaze pattern


Kungens Nobelmiddag

Igår var det Kungen som ställde till med fest på slottet för alla Nobelvinnare. Drottningen och Prinsessorna var lika söta som vanlig och kanske ännu sötare än på själva nobelmiddagen.



Drottningen i härlig "vintageinspirerad" klänning. Jag skulle gärna se Madeleine i en sådan här lite häftigare klänning någon gång. Varför inte låna av mamma Silvia?



Madeleine med Bottega clutchen i högsta hugg!



Victoria i en ganska traditionell klänning. Pricken över i:et var dock....



...tiaran!!! Helt fantastisk tycker jag. Verkligen någonting att bli inspirerad av som bröllopstiara. Det är väldigt snyggt med den här lite vintage chick känslan i guld.

Auktionsfynda!

Jag älskar auktionshuset Lauritz och jag måste verkligen tipsa er alla om vilka fantastiska fynd man kan göra där. Jag har handlat mattor, tavlor, möbler, smycken osv osv osv och blir lika nöjd varje gång. Jag gillar verkligen känslan av att få någonting unikt, äkta och till ett bra pris. Så här när det börjar närma sig jul vill jag slå ett slag för deras fantastiska smycken. Jag har valt ut några stycken jag tycker är extra prisvärda, rätt i tiden och coola.

Det är även en fantastisk möjlighet att få en fin vigsel eller förlovningring utan att bli totalruinerad. Det enda ni måste kolla på är frakten som kan gå på några hundralappar på de mindre varorna och någon tusenlapp på de större möblerna. Glöm inte heller att det tillkommer klubbslagsavgift på 20%. 

Några bra tips från mig som ökar din chans att vinna varan!

1. Lägg alltid ett bud på en jämn summa. Om du tex vill lägga 1500. Lägg ett bud på 1600 istället. De flesta lägger nämligen ett bud på en jämn siffra. 

2. Lägg ditt första bud så sent som möjligt. Tex 10 minuter innan sluttiden. Chansen är inte så stor att alla som är intresserade sitter och budar i sista stund.
 
3. Bestäm dig alltid i förväg hur mycket du kan tänka dig att ge som max. Går det mycket över, lämna budgivningen. Det kommer nya fina saker till bättre priser!

Lycka till! 





   

Stackars Tigern? Minus 2 100 000 000 kr senare...

Oj oj oj nu har man fått veta vad Tiger Woods och Elin Nordengrens äktenskapsförord är "värt".  Ta da daaaa...$300 miljoner dollar! Detta skrevs 2004 när de gifte sig och nu fem år, två barn och en misstänkt älskarinna senare är det en hel del som står på spel.

Detta kan i slutändan bli den dyraste kändisskilsmässan någonsin. Michel Jordans var på baaaara $168 miljoner dollar. Stackars stackars Tigern. Man får ju verkligen hoppas att Rachel Uchitel var värd det.

Nej mest synd tycker jag om Elin och de söta barnen. Kom hem till Stockholm istället Elin.

Måste dock säga att jag blir mäkta imponerad av Tigers workout schema. Pju blir trött bara jag läser det.

Tiger Woods